Dag en nacht bereikbaar:010 - 413 11 00

Kennismaken met Uitvaartcentrum De Esch

Opbaring, uitvaartplechtigheid en/of condoleance in Hoogvliet Rt.

Uitvaartcentrum De Esch is in 1996 speciaal opgericht voor inwoners van Hoogvliet, Pernis, Rhoon en Poortugaal. Met ons bevlogen team doen wij er alles aan om u in moeilijke omstandigheden te ontlasten. U kunt bij ons terecht voor het opbaren van uw dierbare, voor een uitvaartplechtigheid en/of condoleance in een warme, huiselijke sfeer.

‘Respect, waardigheid en zorgvuldigheid
staan bij ons altijd voorop!’

‘De Esch’

Onze uitvaartcentrum dankt zijn naam in de eerste plaats aan het gelijknamige gedeelte van Kralingen (het drinkwatergebied aan de Maas), waar onze begrafenisonderneming van oorsprong vandaan komt. Tevens is ‘esch’ de oude schrijfwijze voor een es (boom), hetgeen een mooi symbool is voor ons uitvaartcentrum.

Begrafenis of crematie

Onze uitvaartonderneming heeft toegang tot alle begraafplaatsen en crematoria in geheel Nederland.

Aanleveren beeld en geluid

Ons uitvaartcentrum beschikt over een goede geluidsinstallatie en een LCD-scherm, zodat wij een mooi afscheid kunnen realiseren met muziek en beeld. Om u te helpen bij de voorbereidingen van de uitvaart hebben wij een protocol opgesteld voor het aanleveren van beeld en geluid.

Download aanleverprotocol beeld en geluid

Huisregels

Voor het gebruik van Uitvaartcentrum De Esch Hoogvliet heeft de directie huisregels opgesteld. Bij gebruik van het uitvaartcentrum conformeert de opdrachtgever/uitvaartonderneming zich aan de huisregels, welke hij / zij zal communiceren naar de nabestaanden.

Download huisregels

Uitvaart met oog voor detail

Voor een volledig verzorgde begrafenis of crematie in de regio Rotterdam kunt u terecht bij ons zusterbedrijf STEEHOUWER® Uitvaart. Deze uitvaartonderneming begeleidt al 90 jaar uitvaarten met persoonlijke aandacht en met oog voor detail.

STEEHOUWER® Uitvaart

Stel uw vraag aan Uitvaartcentrum De Esch

Aanhef *

Direct contact

De Esch Uitvaart Hoogvliet neemt alle zorg van uw uitvaart uit handen en stelt uw wens centraal. Dag en nacht bereikbaar!

010 - 413 11 00 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 413 11 00