Dag en nacht bereikbaar:010 - 413 11 00

Rouwcentrum Rotterdam

Alle voorzieningen voor uw uitvaartdienst

Ons uitvaartcentrum heeft alle voorzieningen onder één dak om uw opbaring, uitvaartdienst, afscheidsplechtigheid en/of condoleance op persoonlijke wijze te kunnen verzorgen; wat uw wensen ook zijn.

Opbaarruimte

In onze opbaarruimte kunt u uw dierbare opbaren, zodat u de overige familie, vrienden, (oud)collega’s en bekenden tijdens een condoleance- of rouwbezoek de gelegenheid geeft om afscheid te nemen van de overledene en om u als nabestaande te condoleren.

Bloemenkamer

Wanneer uw dierbare ligt opgebaard in ons uitvaartcentrum en/of wanneer de uitvaartdienst of afscheidsplechtigheid in onze aula wordt gehouden, dan kunt u rouwbloemen in onze zogenaamde bloemenkamer neerleggen of laten bezorgen. De bloemenkamer is toegankelijk tijdens de openingstijden van begraafplaats Oudeland.

Aula

Onze aula (met circa 80 zitplaatsen en evenveel staanplaatsen) heeft een stijlvolle inrichting met een warme, persoonlijke sfeer en leent zich uitstekend voor het opbaren van een dierbare en het houden van een uitvaartdienst of afscheidsplechtigheid.

Er zijn volop mogelijkheden om een mooi, persoonlijk afscheid te realiseren mede door de aanwezigheid van een goede geluidsinstallatie, een LCD-scherm en een twee-klaviers digitaal gesampeld kerkorgel. Indien gewenst kan er een geluidsopname van de dienst worden gemaakt.

Condoleanceruimte

Na afloop van de uitvaartdienst of afscheidsplechtigheid kunnen de nabestaanden de aanwezigen uitnodigen om nog even met elkaar samen te zijn in onze condoleanceruimte. Hier serveren wij u  indien gewenst een verscheidenheid aan consumpties waarbij alles denkbaar én in overleg mogelijk is.

Begrafenis of crematie

Onze uitvaartonderneming heeft toegang tot alle begraafplaatsen en crematoria in geheel Nederland.

Uitvaart met oog voor detail

Voor een volledig verzorgde begrafenis of crematie in de regio Rotterdam kunt u terecht bij ons zusterbedrijf STEEHOUWER® Uitvaart. Deze uitvaartonderneming begeleidt al bijna 90 jaar uitvaarten met persoonlijke aandacht en met oog voor detail.

STEEHOUWER® Uitvaart

Stel uw vraag aan Uitvaartcentrum De Esch

Aanhef *

Direct contact

De Esch Uitvaart Hoogvliet neemt alle zorg van uw uitvaart uit handen en stelt uw wens centraal. Dag en nacht bereikbaar!

010 - 413 11 00 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 413 11 00